Termékek

Válassza az Önnek legmegfelelőbb RiMET készítményünket...

A RiMET a sérült fémfelületet nanokristályos filmréteggel vonja be, kitölti a lekopott részeket, repedéseket. „Gyógyítja” az alkatrészeket. Használatával a motor, a hajtómű, katalizátor, akkumulátor, indítómotor, irányító elektronika működőképessége és élettartama jelentősen meghosszabbítható. Válassza az Önnek legmegfelelőbb RiMET terméket!

Az alkatrészek „gyógyszerével”, esélyt kapnak a gépek arra, hogy lényegesen, többszörösére növekedjen üzemképes, megbízható, üzemeltetés-fenntartási költségtakarékos állapotuk. Ugyanis pont ezért, erre a célra lett kifejlesztve a kopásgátlók legújabb generációja, a RiMET nevet viselő termékcsalád, amely nanotechnológiás fémfelújítókat, ún. remetállizálókat tartalmaz. A hagyományos adalékokhoz képest a RiMET nanoszemcsés, bronzjellegű hatóanyaga, tökéletesen működik bármilyen körülmények között. Így a „gyilkos” hidegindításkor is, akár szibériai télen, akár afrikai hőségben. 

A RiMET folyamatosan betölti és felújítja a felületi meghibásodásokat, képzi és fenntartja a sikamlós, erősen kopás- korrózióálló réteget. Mindennek köszönhetően visszaállítja a hézagokat, rendbe teszi a kompressziót, lehetővé teszi a rendkívül nagy terhelések elviselését, ami külön fontos a magas fordulatszámú motorokban és feltöltőkben, valamint a hipoid fogazású hajtóművekben. A RiMET által felépített bevonatok nem folynak le az olajakkal együtt, effektív kenés-védettséget biztosítva akár a hosszan tartó, több hónapos üzemszünet utáni első elindításkor is, radikálisan fékezve az ezalatt az idő alatt felvetődő károsodásokat. 

Így míg az örök életű motort feltalálják, a gépek elhasználódása, avulása előbb vagy utóbb bekövetkezik. A RiMET termékeket azért készítjük, hogy az „utóbb” legyen a jellemző akár a robbanómotorról, sebességváltóról, osztóműről, differenciálműről, akkumulátorról reléről, benzin-olaj pumpáról, vagy más egységről beszélünk.