Mi az a RiMET?

A RiMET azért van, hogy Ön a jobbat választhassa!

RiMET fémfelújító, a gépek „orvossága”

A RiMET kenőolaj adalék. Csökkenti a súrlódást, kopásgátló, regenerálja és védi a
fémfelületet, megelőzi a hidegindítási gondokat. Sok éves kutatómunka, fékpadi vizsgálatok és gyakorlati tapasztalatok eredménye.

A RiMET nanotechnológiás csúcstermék. Kitölti a súrlódó fémfelületeken keletkezett sérüléseket miközben bevonja a fémalkatrészeket egy vékony védőréteggel. Így csökkenti a további súrlódást és kopást.

 
Nem tartalmaznak idegen vegyületeket
 
Bármilyen olajhoz adagolhatók
 
RiMET által képzett film elvezeti a súrlódási hőt
 
A részecskék nem tapadnak össze, így gond nélkül átjárja a rendszert
 
Javítja a sérüléseket, bevonatot képez, növeli a kompressziót
 
Többszörösére növeli az alkatrészek élettartamát

Űrtechnológia a hétköznapokban

Hatékonyak, egyedülállóak, környezetkímélőek a RiMET kenőolaj adalékok. Nem tartalmaznak teflont, sem MoS2-t, vagy más vegyületet, így kémiailag semlegesek. Több, mint 30 országban használják már, elsősorban robbanómotoros járművek, de munka és háztartási gépek fémalkatrészeinek védelmére, az élettartamuk meghosszabbítására.

A súrlódás, kopás, kenés tudományában jártas szakemberek szerint, a nem kívánatos mellékhatások és az ár-érték arány tekintetében, a RiMET a legjobbak között foglal helyet. Bármilyen olajhoz adagolhatók, ráadásul a hagyományos adalékokhoz képest lényegesen

A RiMET által képzett védőréteg elvezeti a súrlódási hőt, így csökkenti a túlmelegedés okozta olaj kenőhatás, viszkozitás veszteségét. A fémfelújító adalék hatóanyaga egy acélbarát fémötvözet nanoméretű szemcséiből készül. Minden részecskét olajburok vesz körül, ezért nem tapadnak össze. A kenőolajban bárhová szállítható, bármilyen szűrőn átjut. A súrlódó alkatrészek közé nyomás alatt kerülnek, ekkor töltik ki az egymáson csúszó fémfelületek sérüléseit. Így épül fel a kenőolaj csere után is megmaradó, tartós, sikamlós, kopásgátló védőréteg. Ez a különleges réteg 2-4-szer hosszabbíthatja meg a fémalkatrészek élettartamát.

 

A RiMET védő-kenő rétege nélkülözhetetlen az üzemen kívüli időkben, amikor az olaj lefolyik, azaz visszafolyik a tartályába. A védőréteg növeli az alkatrészek korrózióállóságát, emellett a motor beindításakor biztosítja az elegendő kenést. Így késlelteti a kopását és kíméli a gépet a legnagyobb kárt okozó, reggeli, első, vagy hideg indítások miatti túlterhelésektől és az abból adódó további károsodásoktól.

A RiMET használatával a motor, hajtómű, katalizátor, akkumulátor, indítómotor, irányítóelektronika üzemképes állapota meghosszabbítható. Miközben a gép megbízhatóvá, környezetkímélővé, költségtakarékossá válhat, még a várható élettartama is lényegesen megnövekedhet az adalék alkalmazásával.