RiMET a hétköznapokban

A RiMET nemcsak a cégek, vagy a vállalkozások által használt gépeket, járműveket „gyógyítja”, de a hétköznapokban használt autók is új erőre kaphatnak az adalékok alkalmazásával.

Vélemények, tapasztalatok:

Ferenc K. (Nógrád): “Öreg kistehergépkocsim már nem bírt a hegyeken keresztül járni, kénytelen voltam kerülő utat keresni. Utolsó próbaként töltöttem bele RiMET-5000-t. Nem hittem el! Most több megrendelést tudok vállalni, mert naponta 1-2 hasznos munkaórát nyertem, a tankolási költség megtakarításáról nem is beszélve”

Miklós Z. (Győr):“A RiMET betöltése elött a FORD-om alig 60-70 km/óra sebességgel küzdött hosszú emelkedőn. Mostanában 120-130 km/óra-val közlekedek az autópálya akármilyen szakaszán”

Mónika O. (Prága): “Karácsonyi ajándékként kaptam egy RiMET-et, de féltem használni. Idén spanyol nyaralás végén a kocsink kezdett köhögni, füstölni, a pénzünk pedig majdnem elfogyott. Kényszer helyzetben beleöntöttük a motorba ezt a szert és nem sajnálom – nemcsak haza értünk, de ráadásul egy tankolással kevesebb kellett, mint tíz nappal azelötti, odavezető úton”

Sándor T. (Mór): “Vidéki áruszállító vagyok. A páromtól karácsonyi ajándékba kaptam a RiMET-100 és a váltóba való adalékokat. Feltöltöttem. Azóta félfordulattal indul a kocsim! Nem kevésbé kellemes meglepetés, hogy havonta bő pár ezer forintot takarítok meg az APEH által előirt normákhoz képest a tankolásra való pénzből!”

Ferenc K (Csepel): “Imádtam a kis kapálógépemet, de tavaly öreg kedvencem megállt. Szakszervizben azt mondták, 35-40 ezer Ft-ért javítható. Honnan a nyugdíjasnak ennyi pénz!? Ezért idén márciusban a szomszédomnak mondtam, tégy vele, amit akarsz. Várj, Feri bácsi, válaszolta, van egy szer, amely a robogómnak jól segített. Hozott kék színű RiMET-flakont, adott belőle egy kicsit a motorba és reducerbe, aztán cirka húsz percig húzogatta a zsinórt és a gépem megindult!

Taxicor s.o. (Varso): “Autókölcsönző és taxi cég vagyunk. Egy időben vett 12 OPEL-Astra -ból négyet RiMET-EXTRA-val ápolunk az első olajcserétől kezdve. Észrevettünk, hogy 45-50 ezer km futása után ezeknek a kocsiknak az üzemeltetési költsége 12-18%-kal alacsonyabb, mint a többieknek.”

Ferenc Z. (Gyöngyös): “Ha nem velem történne, nem is hittem volna: a Honda dieselmotoros vízszivattyúm már négy hónapja gond nélkül működik, a szokásosnál 19 literrel kevesebb üzemanyagot illetve majdnem egy kilóval kevesebb kenőzsírt evett meg. Hogy miért meglepő ez? Mert több mint húsz esztendős, már pár éve csak külső akku-ról lehetett beindítani, hetente igényelt karbantartást, beállítást, zsírozást addig, amíg nem adtam neki RiMET motorolaj adalékot, illetve kenőanyagot.”

Számunkra fontos az Ön véleménye is! Köszönettel fogadjuk, ha megosztja velünk tapasztalatait a RiMET használatáról!