RiMET-Diesel

By on

RiMET-Diesel motorolaj adalék dízel autóhoz

6 780 Ft

További információk

Kiszerelés:

100 ml

Felhasználás:

Diesel motor, Használt motor, Új motor

Adagolás:

1 palack 2800 cm3-es lökettérfogatig elegendő. Nagyon kopott motorba dupla adag ajánlatos, vagy RiMET-M, 50ml-sel kombinálva. Túladagolás nem káros

Leírás

Minden használt és új dízel – turbó szerkezetű is – motoros járműhöz, ipari géphez. Használata akár azonnal a bejáratás után elkezdhető. Kémiailag semleges, teflont, MoS2-t, más idegen vegyületeket nem tartalmaz. Bármilyen kenőolajhoz hozzáadható, javítja a minőségét, meghosszabbítja használati idejét. Nemesített „fémbarát” hatóanyaga a súrlódó fémfelületbe hatol be, a meghibásodásait javítja, és igen hatékony bevonatot képez, amely kiváló kenés-kopásgátlást biztosít, az üzemszünetkor történő olaj lefolyása (ami különösen károkozó télen és forró nyáron), illetve cseréje után is. Hengerenként nő és azonossá válik a kompresszió, zökkenőmentessé a hidegindítás, a gép teljesítménye fokozódik, kenő-tüzelőanyag fogyasztása, levegő-szennyezőanyag kipufogása, üzemzaja csökken.

A motor, katalizátor és több más alkatrész várható élettartama 2-3 -szorosára növelhető.

Felhasználás

A palack tartalmát jól rázza fel, majd óvatosan nyissa ki és töltse a motorolajhoz. Járassa a gépet 15 percig. Általában 1 palack 2800 cm3-es lökettérfogatig elegendő. Túladagolás nem káros. A kopottabb ill. nagyobb motorba ajánlott adag száma:

Motor lökettérfogat, cm3Megtett több mint … E km:
>20>150>300
1200-2800123, vagy 1-2 + RiMET-M ajánlható
3000-480023
>500034

Ha 1 palacknál több beöntendő, minden következőt 50-100 km megtétele után érdemes feltölteni. A továbbiakban csak állagmegóvó adagolása kívánatos.

A bőrről szappanos vízzel eltávolítható. Lángtól elzárva tartandó!