RiMET-5000

By on

RiMET-5000 kenőolaj adalék

13 590 Ft

kenőolaj adalék

További információk

Kiszerelés:

400 ml

Felhasználás:

Nagy motor

Adagolás:

A palack 16 literes motor lökettérfogatig, vagy 8 liter hajtómű olajhoz elegedendő. Nagyon kopott egységbe dupla adag. Túladagolás nem káros.

Leírás

Minden nagy-lökettérfogatú négyütemű benzin és diesel motoros jármű, mezőgazdasági, ipari géphez, főként használthoz. Alkalmazható sebváltó és más erőátviteli egységekben. Kémiailag semleges, teflont, MoS2-t, más idegen vegyületeket nem tartalmaz. Bármilyen kenőolajhoz hozzáadható, javítja a minőségét, meghosszabbítja használati idejét. Nemesített „fémbarát” hatóanyaga a súrlódó fémfelületbe hatol be, a meghibásodásait javítja, és igen hatékony bevonatot képez, amely kiváló kenés-kopásgátlást biztosit az üzemszünetkor történő kenőolaj lefolyása (ami különösen károkozó télen és forró nyáron), illetve cseréje után is. Hengerenként nő és azonossá válik a kompresszió, zökkenőmentessé a hidegindítás, a gép teljesítménye fokozódik, kenő-üzemanyag fogyasztása, levegő-szennyezőanyag kipufogása, üzemzaja csökken. A motor és több más alkatrész várható élettartama megkétszereződhet.

Felhasználás

A flakon tartalmát jól rázza fel, majd óvatosan nyissa ki és töltse a motorolajhoz. Járassa a gépet 15 percig. Általában 1 flakon 16 literes lökettérfogatig elegendő. Túladagolás nem káros. A kopottabb ill. nagyobb motorba ajánlott adag száma:

Motor lökettérfogat, cm3Megtett több mint … E km:
>30>100>200
5-80,511
8-12112
12-16122,5

Ha 1 flakonnál több beöntendő, minden következőt 50-100 km megtétele után érdemes feltölteni. A továbbiakban csak állagmegóvó adagolása kívánatos.

A bőrről szappanos vízzel eltávolítható. Lángtól elzárva tartandó!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“RiMET-5000” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Avatar for admin Sziki-Car kft szerint:

  8-9 atm. kompresszió mérés után, Rimet -et töltöttünk a motorba, kb 1000 km. után 11-12 atm. kompressziót mértünk. Azóta sok ügyfélnek töltöttünk Rimet-et, egyértelműen érezhető, mérhető a javulás.
  István

  1. Avatar for admin admin szerint:

   Kedves István!
   Nagyon szépen köszönjük a tapasztalati tények megosztását!
   Ezek a számok önmagukért beszélnek.
   Örülök, hogy Önök is azon kevesek közzé tartoznak, akik maximálisanaz ügyfeleik érdekeit védik és képviselik, nem pedig csupán “lehúzni” szeretnék Őket.
   Ismételten köszönöm a terméktapasztalat tényszerű leírását és a hozzáállásukat!

   Maradjunk továbbra is ügyfeleink, vásárlóink szolgálatában!

   Balesetmentes közlekedést és nagyon jó egészséget kívánok a rimet.hu csapata nevében:
   Makra Győző