Mi az a RiMET?

A RiMET azért van, hogy Ön a jobbat választhassa!

A RiMET fémfelújítók

A RiMET kenőolaj adalék súrlódáscsökkentő, kopásgátló, fémfelület regeneráló és védő, hidegindítási gondokat megelőző nanotechnológia és ennek alapján feltalált remetallizálókat sok éves tudományos kutató munka, fékpadi vizsgálatok és gyakorlati tapasztalatok eredményezik.

A RiMET kitölti a súrlódó fémfelületeken keletkezett sérüléseket, visszaállítja az eredeti hézagokat. A nanotechnológiának köszönhetően egy vékony réteggel vonja be a fémalkakrészeket ezzel csökkentve a súrlódást, megelőzve a kopást.

 
Nem tartalmaznak idegen vegyületeket
 
Bármilyen olajhoz adagolhatók
 
RiMET által képzett film elvezeti a súrlódási hőt
 
A részecskék nem tapadnak össze, így gond nélkül átjárja a rendszert
 
Javítja a sérüléseket, bevonatot képez, növeli a kompressziót
 
Többszörösére növeli az alkatrészek élettartamát

Űrtechnológiák a polgári szolgálatban

Mostanában kenőolaj adalékként a RiMET márkanevén a polgári szférában is szolgál. Világszerte több, mint 30 országban ismertté vált elsősorban robbanómotoros jármű, munka és háztartási gépek védésén. Több tekintélyes nemzetközi tribológiai fórumon elismert a RiMET hatékonysága, egyedülállósága és környezetkímélő hatása. Független tudósok és szakértők szerint a remetallizálók igen széles, nem kívánatos mellékhatás nélküli alkalmazást és ár-minőség viszonyt is tekintve a legjobbak sorába tehetők. Hagyományos adalékokhoz képest a remetallizálók sem MoS2-t, sem teflont vagy más idegen vegyületeket nem tartalmaznak, kémiailag semlegesek. Bármilyen olajhoz adagolhatók, ráadásul lényegesen- az olaj belső egyensúlyát nem rongáló – kisebb arányban.

A nem fémes réteggel szemben a RiMET által képzett film kiválóan elvezeti a súrlódási hőt, megelőzve a túlmelegedés okozta olaj kenőhatás- viszkozitás veszteséget. A remetallizálók hatóanyaga alapjául egy “acélbarát” nemesített fémötvözetnek ultrafinom pora szolgál. Minden nanoméretű részecske külön olajburokkal rendelkezik, ennek köszönhetően nem tapad össze, a kenőolajjal bárhova szállítható, akármilyen szűrőn át. A súrlódó géprész közé kerülve, azok – csak a nyomás alatt – hatolnak be az egymáson csúszó fém felületekbe, aktívan javítva a meghibásodásait, “begyógyítva” a sérüléseit és felépítve a – kenőolajcsere után is megmaradó – tartós sikamlós kopásgátló bevonatot. E különleges rétegben vissza van kötve a súrlódás okozta elkopott fémfelületi anyag is, így kevésbé szennyeződik az olaj és a szűrő, 2-4-szer hosszabb a használati idejük.

Ez a magas védő-kenő képességű réteg nélkülözhetetlen az üzemen kívüli időben történő olaj lefolyása esetén: növeli az alkatrész korrozióállóságát, a motor beindításakor viszont – biztosítja az elegendő kenését, késlelteti a kopását, kímélve a gépet a legnagyobb kárt okozó – egyes tudósok szerint több alkatrész élettartalmát 80%-ig csökkenhető – napi első (hideg) indítási túlterhelésektől és megelőzve az abból adódó többi károsodásokat is.

A RiMET HASZNÁLATÁVAL A MOTOR, HAJTÓMŰ, KATALIZÁTOR, AKKUMULÁTOR, INDÍTÓMOTOR, IRÁNYÍTÓELEKTRONIKA ÜZEMKÉPES ÁLLAPOTUK MEGHOSSZABÍTHATÓK, A GÉP MEGBÍZHATÓ, KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, KÖLTSÉGTAKARÉKOS, VÁRHATÓ ÉLETTARTALMA VISZONT LÉNYEGESEN NŐHET!